Badkamer installeren in Winschoten

Is uw woning in aanbouw en denkt u na over de te plaatsen badkamer? Is uw douche sterk verouderd en bent u toe aan een nieuwe? Of zijn er diverse kleine mankementen aan uw sanitair die u graag opgelost wilt zien? In Winschoten en omgeving kunt u voor alle badkamerwerkzaamheden terecht bij JBP Wildeboer O.V.R.. We hebben jarenlange ervaring als installateur en zijn ook u met plezier van dienst.

Inloopdouche of bad plaatsen

Het uitzoeken van uw droombadkamer kan een bijzonder lastige opgave zijn. Kiest u voor een inloopdouche of een bad? Of toch voor allebei? We informeren u met plezier over alle mogelijkheden. We houden rekening met uw budget, en vertellen u alles over de optimale indeling van de ruimte en over mogelijke valkuilen. Zo weet u zeker dat u een duurzame keuze maakt. Uw tevredenheid is voor ons het belangrijkst!

Neem contact op

Wilt u met ons overleggen over de opties voor de nieuwe badkamer? Heeft u de keuze al gemaakt en wilt u alles door ons laten monteren? Of is het tijd voor renovatie? Schakel dan onze experts in. Bel ons op 0800 - 44 45 020 (gratis), of vul het contactformulier in. Op zoek naar een ervaren badkamer installateur? Wij staan in de regio Winschoten voor u klaar.