Toilet plaatsen in Winschoten?

Wilt u een toilet plaatsen? Of heeft u problemen met u wc? In de regio Winschoten kunt u JBP Wildeboer O.V.R. inschakelen voor alle werkzaamheden op het gebied van toiletten. We zijn u graag van dienst!

Vlakspoel of diepspoel?

Er zijn bijzonder veel mogelijkheden op het gebied van wc’s. Wilt u een hangend toilet plaatsen? Daarmee lijkt de ruimte groter, en bovendien is het schoonhouden eenvoudig. Een staand exemplaar is dan weer goedkoper. Ook een urinoir erbij is een optie. Dit is zeer hygiënisch en bovendien erg betaalbaar. En heeft u al nagedacht of u voor een vlakspoel of diepspoel kiest? Bij een vlakspoel ligt er een soort plateau in uw wc, bij een diepspoel is dat niet het geval. Duizelt het u van de vele mogelijkheden? Wij denken me plezier met u mee!

Wc pot vervangen

Uw wc loopt door? U vermoedt toiletlekkage? Of moet de wc pot vervangen worden? Welk probleem u ook heeft, voor toilet renovatie kunt u terecht bij onze sanitair experts. We inspecteren de situatie en zorgen voor een vlugge en passende oplossing. Of het nu om installatie of herstel van uw toilet gaat: in Winschoten en omgeving kunt u op ons rekenen.